SymTom

apps

Wat?

Met deze applicatie kunnen coronapatiënten, die opgenomen zijn geweest in het ziekenhuis, op afstand gemonitord worden. Mocht hun toestand verslechteren, dan kan de arts direct de gegevens inzien. Ook kan er op deze manier meer informatie worden verkregen over de het klinisch verloop na een corona ziekenhuisopname.

Er is een mobiele app voor de patiënt, voor Apple is deze al beschikbaar en binnenkort ook voor Android. De behandelend/dienstdoend arts heeft toegang tot een Content Management Systeem (CMS).

De arts maakt in het CMS een account aan voor de patiënt. Hierbij vult hij de ontslagdatum in en of de patiënt COPD heeft. De mobiele applicatie zal de patiënten dagelijks vragen naar de volgende parameters: zuurstofsaturatie, temperatuur, benauwdheid, huidige gezondheid (cijfer 1-10) en patiënten kunnen daarbij ook een losse notitie maken. De applicatie kan alleen gebruikt worden op indicatie van de arts.

Voor wie?

De SymTom app richt zich op patiënten die in het ziekenhuis opgenomen zijn geweest vanwege corona en reeds zijn ontslagen van zowel de verpleegafdeling als de IC.

Waar?

Binnenkort beschikbaar