everywhereIM eHealth bij de Papendorpse Run

Sportief eHealth-team van everywhereIM deed mee aan de Papendorpse Run voor Pink Ribbon

Als team hebben we samengewerkt om geld in te zamelen voor onderzoek dat kan bijdragen aan verbeterde diagnostische methoden en behandelingsmogelijkheden.

Het eHealth-team van everywhereIM toonde op 21 september zijn betrokkenheid door deel te nemen aan de jaarlijkse Papendorpse Run, een evenement dat gericht is op het inzamelen van fondsen voor Pink Ribbon Nederland. Pink Ribbon is een organisatie die zich inzet in de strijd tegen borstkanker en investeert in onderzoek naar betere diagnostiek en behandeling. Voor Medisch Directeur Mireille Pluijgers van everywhereIM was de motivatie glashelder: “Met één op de zeven vrouwen die door borstkanker worden getroffen, is het duidelijk dat dit aantal te hoog is. Als team hebben we samengewerkt om geld in te zamelen voor onderzoek dat kan bijdragen aan verbeterde diagnostische methoden en behandelingsmogelijkheden.”

De Papendorpse Run bood het eHealth-team niet alleen de mogelijkheid om een nobel doel te ondersteunen, maar ook een gedenkwaardige en sportieve dag te beleven. Pluijgers voegt toe: “Natuurlijk hebben we tijdens de run ook genoten van een leuke en sportieve dag. Dat was een prachtige bonus!” Het evenement straalde positieve energie en gemeenschapsgevoel uit, en het team van everywhereIM was er trots onderdeel van te zijn.

De opbrengst van deze sponsorloop zal Pink Ribbon Nederland ondersteunen in haar voortdurende inspanningen om diagnostiek, behandeling, preventie en bevolkingsonderzoek voor borstkanker te verbeteren. Het sportieve eHealth-team van everywhereIM was blij om bij te kunnen dragen aan de verbetering van de gezondheid van vrouwen en de strijd tegen borstkanker.