Caesar Groep investeert in everywhereIM, ICT-maatwerk voor de zorg en DE uitgever van professionele gezondheidsapps

ICT-ondernemingen everywhereIM BV en Caesar Groep gaan samenwerken. everywhereIM is een ICT onderneming gericht op de gezondheidszorg met kantoren in Amsterdam en Rotterdam, met 10 jaar ervaring in de zorg en is sinds een half jaar uitgever van digitale apps voor medische informatie zoals richtlijnen. De samenwerking met Caesar Groep, met haar 180 ICT-professionals geeft toegang tot een brede ervaring, kennis en ook kapitaal waardoor versnelling van de digitale transformatie van de gezondheidszorg mogelijk is. De Caesar Groep is sinds 1991 betrokken bij digitale transformatie en zal via everywhereIM nu ook de zorg bedienen.

René Kock, CEO van everywhereIM: “Deze participatie vergroot onze slagkracht en we verwachten dat onze business unit everywhereIM Publisher een versnelde groei zal realiseren dankzij dit strategische partnerschap. Maar ook onze maatwerkklanten zullen baat hebben van deze samenwerking”.

everywhereIM Publisher modelleert medische protocollen en richtlijnen, zodat de medische professional snel en handzaam complexe medische informatie kan gebruiken. De onlangs gepubliceerde MDL-app en de Acute Geneeskunde-app zijn daar voorbeelden van. Op korte termijn zal dit aanbod worden aangevuld met een app voor Gynaecologie, Tropengeneeskunde, Kindergeneeskunde, Geriatrie en Cardiologie. Daarnaast lanceert everywhereIM Publisher in Portugal de Cardiology App. everywhereIM heeft het ambitieuze plan om door middel van het uitrollen van handzame apps te zorgen dat patiënten altijd volgens de laatste richtlijnen worden behandeld. Dit doet zij door artsen te faciliteren met medische apps waarin de laatste richtlijnen en protocollen slim zijn opgenomen. De samenwerking met Caesar Groep geeft een boost aan deze uitrol.

Voor Caesar Groep is deze participatie een aantrekkelijke uitbreiding van haar bestaande portfolio. CEO Hans van der Kooij had al langere tijd de wens voor Caesar Groep om haar activiteiten uit te breiden binnen het zorgveld: “We zijn ongelooflijk blij met deze samenwerking. everywhereIM heeft zich als IT-specialist binnen de zorg met vele oplossingen bewezen en de cultuur van de onderneming sluit perfect aan bij onze cultuur. Beide bedrijven zijn waarde gedreven. Daarnaast geloven wij in everywhereIM’s purpose; de zorg meetbaar beter maken.”

everywhereIM                                                        Caesar Groep
AHTC building, Paasheuvelweg 25, Toren D5        Janssoniuslaan 80, 3528 AJ Utrecht
1105 BP Amsterdam-Zuidoost                                 Postbus 40222, 3504 AA Utrecht

Erasmus MC, Dr. Molewaterplein 40                       Tel: +31-88-240 42 00
3015 GD, Rotterdam                                                E-mail: info@caesar.nl

Telefoon: +31-35-7370521
E-mail: info@everywhereim.com