Beursgang everywhereIM helpt de zorg vooruit

Met trots kondigen wij de beursgang van everywhereIM aan via het beursplatform van Nxchange! Dit betekent dat u vanaf vandaag direct actief kunt bijdragen aan onze missie: de zorg meetbaar te verbeteren.

Als professionals binnen de zorg hebben we allemaal te maken met veel regels, protocollen en administratieve rompslomp, wat veel tijd kost. Tijd die men graag zou steken in hetgeen waar het uiteindelijk echt om draait: de zorg en de patiënt. everywhereIM erkent dit als geen ander en daarom werken wij voor -en samen met bekende namen uit de zorgsector, hard aan het vereenvoudigen van dergelijke processen door het bouwen van toegankelijke apps waarin traditionele medische richtlijnen en protocollen direct worden aangeboden, zodat deze informatie snel beschikbaar is op momenten waarop het er toe doet.

Om op grote schaal de zorgprofessional het werk uit handen te kunnen nemen en daarvoor gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogstaande apps te kunnen produceren direct voor onze eindgebruiker, heeft everywhereIM besloten hiervoor uit te gaan breiden met een tweede business unit en haar beursgang in te zetten. Hiervoor willen we jou als everywhereIM supporter, graag de kans geven om hierin deel te nemen. Inschrijven kan al vanaf EU 375,-.

We vertellen natuurlijk graag meer over deze beursgang en de groeiplannen van everywhereIM. Lees hiervoor bijvoorbeeld ons informatiememorandum of plan een persoonlijk telefonisch gesprek met ons in. We beantwoorden hierin graag uw mogelijke vragen.

We kijken er naar uit om met u als mogelijke investeerder samen de zorg meetbaar te verbeteren!