Wees niet te laat met uw CE-markeren! Laat ons u helpen vóór mei 2021!

CE-markeren, we kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is. Beheert u medische applicaties of medische hulpmiddelen? Vanaf 26 mei 2021 is het verplicht een CE-markering dossier te hebben voor iedere medische applicatie om deze ‘live’ te houden!

Dat is nog al wat, want het opstellen van een CE-dossier is arbeidsintensief en vereist enige expertise. Na vele jaren ervaring, kijken we bij everywhereIM echter niet meer op van CE-dossiers voor medische hulpmiddelen. Onze artsen en developers weten precies wat belangrijk is voor het opstellen van deze dossiers. Bij everywhereIM maken we onze CE-dossiers op volgens de meest recente richtlijnen van de Rijksoverheid voor Ondernemend Nederland. Dit alles om aan de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd te kunnen laten zien dat voldaan is aan de wettelijke eisen.

Nieuwsgierig hoe we je hierbij kunnen helpen? Laat je informeren tijdens een van onze CE-markeren zoom sessies! Of neem contact met ons op voor een ander moment.

  • Maandag 1 maart van 13:00 tot 13:30
  • Vrijdag 5 maart van 14:00-14:30
  • Maandag 8 maart van 15:00 tot 15:30