Applicatie voor Spoedeisende Hulp bij Kinderen

Zo nu en dan zetten we graag een van onze projecten in het zonnetje. Gewoon, omdat we er trots op zijn. Omdat we de zorg weer een stukje hebben kunnen ontzorgen.
Daarom presenteren we graag, met gepaste trots, de “Spoedeisende Hulp bij Kinderen” applicatie die wij hebben gemaakt in samenwerking met de Stichting Spoedeisende Hulp bij Kinderen met onze no-coding software No-Code Greg.

De applicatie is gebouwd om informatie te verschaffen voor artsen en andere zorgprofessionals die ernstig zieke of zwaargewonde kinderen moeten opvangen. De informatie wordt visueel en tekstueel gepresenteerd met als doel een snelle kennisoverdracht te kunnen bewerkstellingen in een spoedeisende situatie. Om het gebruik van de app onder deze omstandigheden te optimaliseren, ligt de nadruk op de meest essentiële informatie voor het zetten van de juiste eerste stappen in het gouden uur van de opvang.

Nieuwsgierig hoe deze applicatie eruit ziet? Download de app in de AppStore of Google Playstore of neem eens een kijkje naar de schermafbeeldingen hieronder!

Ziet dit er tof uit? Laat het ons weten👇!