Greg heeft geen last van rondslingerende medische protocollen en vragenlijsten! Jij wel?😉

Daar is ie weer! Onze topper, want nog steeds doet hij het erg goed. Greg is de personificatie van ons gestandaardiseerde programma, waarmee je geheel zelfstandig een eigen applicatie kunt ontwikkelen, zónder enige kennis van programmeren nodig te hebben! Zo gaan bijvoorbeeld het BovenIJ ziekenhuis en het Oncomid (regionale zorggroep) binnenkort live met hun eigen No-code Greg app!

No-code Greg is bedacht om de zorg te vergemakkelijken en te ontzorgen. Met ruim 70.000 gebruikers, is Greg goed op weg om zijn missie waar te maken! Alle medische protocollen, scoringstools en stroomdiagrammen heb je met Greg offline, op één plek. Rondslingerende, verkreukelde en verbruikte paperrassen zijn daarmee verleden tijd.

Heb jij goede ideeën om te verappen? Meld je aan 👇 voor een van onze zoom-sessies!

Zoom workshops No-code Greg:

  • Maandag 1 feburari 12:00-12:30
  • Donderdag 4 februari 12:00-12:30
  • Maandag 8 februari 14:30-15:00
  • Vrijdag 12 februari 12:00-12:30