Covid-19 vaccin onderzoek

Dit is nog eens nieuws! everywhereIM heeft de grote eer gekregen om het Universitair Medisch Centrum Utrecht te ondersteunen met speciale software voor het verwerken, registeren en plannen van COVID-19 vaccin onderzoek. Wij zijn zeer verheugd om onze bijdrage te kunnen leveren in deze bijzondere strijd!

CE-Markeren als everywhereIM keurmerk

Zorgaanbieders mogen vanaf 1 september 2020 alleen nog medische hulpmiddelen met een CE-markering gebruiken, waarbij de inspectie van CE-gemarkeerde producten nauwkeurig gebeurd door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). In 2005 maakte de IGJ haar eerste entree bij everywhereIM om onze producten te inspecteren, waarbij wij met vlag en wimpel geslaagd zijn. Nog steeds bewaken de artsen bij everywhereIM ons CE-markeren keurmerk, waarmee wij onze kwaliteit en veiligheid van onze applicaties kunnen blijven garanderen!

Aanpassing uurtarief

In de afgelopen tijd hebben wij meer dan ooit gemerkt hoe belangrijk de bijdrage van online communicatie is tussen artsen en patiënten. De arts wil zijn/haar reguliere zorg kunnen bieden, en de patiënt wil, vooral in deze tijd, geholpen blijven worden door de arts. Wij zorgen ervoor dat wij de juiste kennis in huis hebben en voldoende personeel om de toepassingen te kunnen realiseren. Daarnaast werken wij continu aan het optimaliseren, verbeteren en uitbreiden van onze diensten. Om deze reden hebben wij besloten ons uurtarief iets te verhogen. Vanaf 1 januari 2021 zal het uurtarief met 4,5% verhoogd worden naar €115,- (exclusief btw).

Uiteraard staan wij in 2021 weer voor u klaar, we wensen fijne dagen en veel gezondheid toe!