No-Code Greg

Het is niet langer de vraag óf uw organisatie aan de slag gaat met no-code toepassingen, maar wanneer en hoe!

Ook deze week staat No-Code Greg weer in het zonnetje! Want waardevolle ideeën die de zorg een stapje verder helpen verdienen onze aandacht.

Hoe mooi zou het zijn, om zonder enige programmeerkennis een eigen app te kunnen bouwen? Om al je creatieve ideeën en gepaard gaande hersenspinsels meteen om te kunnen zetten in een bruikbaar en te testen resultaat?

Met No-Code Greg kan iedereen aan de hand van No-Coding technologieën een daadwerkelijk bruikbare applicatie ontwikkelen. Met No-Code Greg kunt u namelijk een applicatie ontwikkelen zonder de ingewikkelde coderingstaal te spreken. Bouw uw eigen tekstuele, visuele en interactieve applicatie!

Hieronder een aantal voorbeelden van klanten die u voor gingen.

Onco NH-FL

De Onco NH-FL app is ontwikkeld voor zorgverleners in de regio Noord-Holland en Flevoland op initiatief van de GE Netwerkraad Noord-Holland/Flevoland. De app bevat regionale zorgpaden voor de verschillende gastro-enterologische (GE-)tumoren. De behandeling van pancreastumoren vraagt om een multidisciplinaire benadering. Wegens de hoog-complexe zorg is het van belang om regionaal de zorg onderling af te stemmen en te centraliseren.

Waaier Kwaliteit en Veiligheid

De Waaier Kwaliteit en Veiligheid app is ontworpen om artsen en verpleegkundigen te ondersteunen bij het leveren van veilige en kwalitatief goede zorg. De Waaier Kwaliteit en Veiligheid app zorgt ervoor dat artsen en verpleegkundigen wanneer ze willen, snel de gewenste kaart kunnen lezen.

NeuroMind

Neuromind biedt interactieve ondersteuning bij klinische besluitvorming en klinische classificatie- en beoordelingssystemen. De app wordt officieel ondersteund door Surgical Neurology International en de European Associatin of Neurosurgical Societies (EANS). De app is een ‘decision support system’ voor Neurochirurgie, Neurologie en Neurowetenschappen.

Heeft u een leuk en/of innovatief idee om zelf te bouwen met No-Code Greg?
We horen het graag! Dan gaan we sparren over een mooie samenwerking.

Contact opnemen kan via info@everywhereim.com of 035 737 0521.