Apps maken voor beginners

Hoe mooi zou het zijn, om zonder enige programmeerkennis een eigen app te kunnen bouwen? Om al je creatieve ideeën en gepaard gaande hersenspinsels meteen om te kunnen zetten in een bruikbaar en te testen resultaat?

Binnen de technologische industrie zijn er verschillende concepten in opmars die het ver-appen voor de bedenker gemakkelijker maken. Op het moment zijn er twee concepten op de markt welke “hot and happening” zijn:

  1. Low-Coding technologieën: binnen dit concept wordt het ver-appen vergemakkelijkt voor een beginnende programmeur. Op deze manier is het mogelijk om met weinig kennis van coderen een volledige applicatie te bouwen met verschillende tools.
  2. No-Coding technologieën: binnen dit concept wordt het ver-appen vergemakkelijkt voor leken binnen het programmeren. Het zijn speciale technologische platforms waarmee je een applicatie kunt maken zonder de ingewikkelde coderingstaal te spreken. Door het gebruik van No-Coding wordt het mogelijk je eigen ideeën te vertalen naar daadwerkelijke bruikbare applicaties.

Op basis van het concept “No-Coding” is de personificatie van Guideline Greg herboren, en zal vanaf nu door het leven gaan als “No-Code Greg“. Met het gebruik van No-Code Greg is het voor leken gemakkelijk een tekstuele, visuele en interactieve applicatie, geheel zelf, te bouwen!

Heeft u een leuk en/of innovatief idee om zelf te bouwen met No-Code Greg?
We horen het graag! Dan gaan we sparren over een mooie samenwerking.

Contact opnemen kan via info@everywhereim.com of 035 737 0521.