Uitbreiding van onze comfort-zone samen met het Ministerie van Defensie

Ver-appen van pre-hospitale protocollen voor gebruik in het veld.

Vooruitstrevend, betrouwbaar en flexibel, dat is everywhereIM. Wij houden wel van een uitdaging! En die kregen we. In een mooie samenwerking met het Ministerie van Defensie werden wij uitgedaagd om een handboek met medische protocollen op overzichtelijke wijze weer te geven en te ver-appen. Deze wordt door defensieleden gebruikt om pre-hospitale verpleegkundige zorg te verlenen. Dit verplichtte ons om te sparren over nieuwe manieren om onze content weer te geven. Het bracht een mooi resultaat. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om met een nieuwe tool, stroomdiagrammen in te voegen in het programma Guideline Greg!

REDACTIERAAD
Sinds kort mogen wij twee nieuwe leden in de redactieraad verwelkomen, zij zullen samen met de andere medici in de redactieraad zorg dragen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de medische content van onze apps. Saskia Tamminga (everywhereIM, MD en Public Health onderzoekster) en Vincent de Jong (Traumachirurg en Fellow Intensive Care), welkom!

Apps van everywhereIM worden zorgvuldig samengesteld door artsen werkzaam bij everywhereIM. Mocht u van mening zijn dat er iets ontbreekt, iets niet klopt of dat er iets beter kan? Dan horen wij dat graag. Contact opnemen kan via info@everywhereim.com of 035-737 0521.