De SOA? app staat verdacht op het scherm van je smartphone…

Eerder heeft everywhereIM voor de medische beroepsgroep in opdracht van de GGD/Amsterdam de ‘MDR SOA APP‘ ontwikkeld met het app ontwikkel programma Greg. Na het live komen van deze app zijn wij geregeld uit ons bed gebeld door bezorgde studenten die na hun nachtelijke escapades vroegen ‘wat moet ik nu doen?’. Wat bleek, in de disclaimer stond everywhereIM met naam en telefoonnummer genoemd voor het geval men vragen had over de ontwikkeling van deze app. Een aantal van onze medewerkers is arts, maar niet in dienst om beschonken twintigers (of dertigers?) in de avond- en nachtelijke uren van advies te voorzien over wat te doen bij besmetting. Gezien er jaarlijks meer dan 200.000 nederlanders een SOA krijgen, is het voor everywhereIM artsen niet te doen om hierover te adviseren. Hiervoor zijn immers de GGD’s aangewezen of de huisarts.

So what did we do?
Nu hebben we voor de jonge consument de SOA? app ontwikkeld. everywhereIM wil met de SOA? app betrouwbare informatie over SOA’s en anticonceptie verstrekken die leesbaar en begrijpelijk overkomt. We weten dat kennis rondom dit thema gewenst is en in app vorm nog niet bestond. Althans niet in Nederland.

Nu vragen wij u, wat zou een betere naam zijn dan SOA? app? We vermoeden dat jongeren het onwenselijk vinden om het woord ‘SOA’ zichtbaar te hebben op hun smartphone.

Mocht u een betere naam weten dan SOA? app, dan vernemen we dat graag. De inzender met de beste naam wordt beloond met eeuwige roem, een doos mondkapjes én 10 pizza’s op lokatie.

De app is zorgvuldig samengesteld door artsen werkzaam bij everywhereIM. Mocht u van mening zijn dat er iets ontbreekt, iets niet klopt of dat er iets beter kan? Dan horen wij dat graag. Contact opnemen kan via info@everywhereim.com of 035 737 0521.

De app is beschikbaar in de Apple App store en de Google Play Store onder de naam ‘SOA?’