Ontwikkel een app zonder programmeerkennis

Antistolling & Antibiotica app, onmisbaar voor elke zorgverlener.

*Nu ook beschikbaar voor Android

Deze zomer worden er regelmatig apps uitgelicht die gemaakt zijn in Guideline Greg. In deze nieuwsbrief komen de Antibiotica en Antistolling apps aan bod. Guideline Greg is een softwareprogramma waarmee u eenvoudig en snel een app kunt ontwikkelen én onderhouden, want programmeerkennis is niet nodig. De Antistolling en Antibiotica apps zijn gemaakt door everywhereIM in samenwerking met artsen. Het programma biedt de mogelijkheid tot notificaties, een evenemententool, onbeperkte downloads, een webversie, log-in systeem en (interactieve) flowcharts.

Download De Antistolling App hier!

De Antistolling App richt zich volledig op de antitrombotische therapie. Met deze mobiele applicatie wordt de vigerende nationale richtlijn ‘Antitrombotisch beleid’ op een overzichtelijke en eenvoudige manier aangeboden. Door middel van interactieve tools kunnen gebruikers eigenschappen en kenmerken invullen van individuele patiënten, waarna een advies voor behandeling wordt gegeven. De app is recent uitgebreid met de onderwerpen diep veneuze trombose en longembolie. CE-gemarkeerde app.

Download De Antibiotica App hier!

De ziektebeelden zijn gerangschikt op ‘orgaansysteem’. Voor die gevallen waar dit niet het gezochte ziektebeeld oplevert, biedt de ’zoek’ knop uitkomst. De adviezen voor volwassenen zijn gebaseerd op de bestaande nationale evidence-based richtlijnen en het beleid in de opleidingsziekenhuizen. CE-gemarkeerde app.