Laat everywhereIM een demo voor u maken!

Guideline Greg is een softwareprogramma waarmee het ver-appen van richtlijnen een stuk goedkoper en gemakkelijker is geworden dan voorheen. Het zoeken in lange, onoverzichtelijke documenten is verleden tijd én met een app heeft u de richtlijnen altijd op zak.

Bent u geïnteresseerd in een demo? Dan delen wij graag een demo van de Antistolling app met u.

Of bekijk een aantal Guideline Greg apps in de App Stores, bijvoorbeeld;
– Pancreas Guidelines
– NeuroMind
– NVAB-Richtlijnen
– MDR SOA app

Heeft u een idee voor een richtlijnen of protocollen app? Of bent u nieuwsgierig naar de voordelen van een richtlijnen app ten opzichte van een papieren of PDF richtlijn? Neem dan contact met ons op via info@everywhereim.com of bel naar 035-7370521 en wij verzorgen graag een demo.

 

Een greep uit de Guideline Greg gebruikers…