Dé e-Health trend van 2020

Het heeft te maken met richtlijnen…

Het is nog maar februari en de e-Healthweek is pas nét achter de rug. Toch kunnen we nu al een duidelijke trend signaleren binnen de Farma in combinatie met e-Health.

Artsen raadplegen dagelijks richtlijnen binnen hun vakgebied, richtlijnen zijn doorgaans grote documenten waarbij men op zoek is naar een specifiek stukje informatie. Als dat opgezocht moet worden in een papieren richtlijn, is dat een tijdrovende bezigheid. In een PDF wordt het al iets makkelijker, men dient dan wel een computer bij de hand te hebben.

Gericht zoeken in een richtlijn en deze richtlijnen altijd bij de hand hebben is noodzakelijk voor artsen. Steeds meer Farma bedrijven zien dit en nemen het voortouw in deze ontwikkeling. Wil jij als Farma bedrijf het verschil maken in de zorg en een werkelijke bijdrage leveren voor de medische doelgroep, ondersteun hen met een richtlijnen applicatie!

Hieronder een voorbeeld van zo’n gesponsorde app.