Goed nieuws voor apps in risicoklasse 1!

Goed nieuws! Medische Hulpmiddelen (dus ook apps) die vóór 26 mei 2020 CE-gemarkeerd zijn in risicoklasse 1 maar na mei 2020 in een hogere klasse vallen, mogen tot mei 2024 in risicoklasse 1 op de markt blijven.

Let op! Dit geldt dus niet voor Medische Hulpmiddelen die na mei 2020 ontwikkeld worden en onder de MDR in risicoklasse 2 of hoger vallen.

everywhereIM heeft een CE-markeren app ontwikkeld. Deze app bevat alle kennis over CE-markeren, het laatste nieuws en de CE-markeren check. Zoals u wellicht weet gaat op 26 mei 2020 de Europese verordening (EU) 2017/745 van kracht. De gevolgen voor bestaande en toekomstige medische apps zijn enorm. Wij willen ervoor zorgen dat u zo goed mogelijk op de hoogte bent.

Download de CE-markeren app hier

Heeft u na het downloaden van de CE-markeren app nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@everywhereim.com of 035 737 0521 of kom naar een van de onderstaande workshops. Ons doel is namelijk om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de (ingrijpende) veranderingen die gaan plaatsvinden.

Workshops Guideline Greg & CE-markeren

Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Alkmaar
Woensdag 8 januari 13:00-14:00

UMC Utrecht
Donderdag 23 januari 13:00-14:00

Niet in de buurt? We maken graag een afspraak voor een Webinar.