App sponsoring maakt landelijke uitrol van monitoring app mogelijk!

Farma bedrijf ‘Q’

Vanwege concurrentiegevoelige info laten we de namen en producten weg.

Plan
App sponsoring door een farmaceut ten behoeve van een thuis monitoring app.

Doelgroep grootte
De (initiële) doelgroep van deze app is erg specifiek en bestaat daarom uit ongeveer 2000 patiënten in Nederland. De app is echter in te zetten voor allerlei doelgroepen en ziektebeelden.

Oplossing
In deze casus gaat het om een thuis monitoring app waarin de patiënten dagelijks een aantal waarden doorgeven aan de arts. De patiënt kan dankzij deze app eerder naar huis! Tevens hoeven de waardes niet meer doorgebeld te worden. De notificaties van de app helpen de patiënt te herinneren wanneer de waardes doorgegeven moeten worden.

Voordelen voor de arts
De data voor de artsen komt in een overzichtelijk dashboard binnen. Er zijn grafieken te bekijken en als de patiënt een meting heeft gemist, dan geeft het dashboard direct een signaal dat er contact opgenomen moet worden met de patiënt. Dit is een stuk efficiënter dan dagelijks bellen of een bezoek aan de arts.

Resultaat
De app wordt in meerdere centra gebruikt en kan makkelijk uitgebreid worden naar verschillende specialismen en doelgroepen en daar ligt een grote kans voor de farma!

Maak een afspraak met één van de artsen van everywhereIM om te kijken welk type programma het beste bij uw bedrijf past.