Kwaliteit en Veiligheid waaier ver-appen?

Wie kent ‘m niet in het ziekenhuis? De papieren Kwaliteit en Veiligheid waaier. Papier is niet meer nodig, het kan nu goedkoper en efficiënter. Toonaangevende ziekenhuizen zoals het Amsterdam UMC en Prinses Maxima Centrum hebben er voor gekozen om een Kwaliteit & Veiligheid app met daarin alle interne protocollen voor het personeel te laten maken. Statistieken tonen aan dat deze apps dagelijks worden gebruikt. Daarnaast scoren de K&V apps erg goed tijdens audits.

De voordelen op een rijtje

  1. Protocollen en richtlijnen altijd up-to-date
  2. Protocollen altijd bij de hand
  3. Content Management Systeem + app
  4. Interactieve stroomschema’s/beslisbomen
  5. Updates
  6. Notificaties
  7. Event calender
  8. Webversie

Vanaf € 199,- euro per maand heeft uw ziekenhuis de beschikking over een app op Android en iOS, inclusief onderhoud en updates. Dus is er een protocol bijgekomen? Geen probleem, deze kunt u nu zelf toevoegen.

Liever een ziekenhuis specifieke demo ontvangen? Neem contact met ons op en wij verzorgen een demo. Contact opnemen kan via info@everywhereim.com of 035 737 0521.