Scoren bij de JCI of NIAZ audit?

Realiseer dat met een Kwaliteit & Veiligheid app

Veiligheid in de zorg is een intrinsiek onderdeel van het kwaliteitsbeleid van een ziekenhuis. Goede zorg kan immers niet geleverd worden zonder aandacht voor risico’s en veiligheid. Zorg daarom dat de juiste informatie overal op de werkvloer beschikbaar is, begin met een app.

Steeds meer ziekenhuizen kiezen voor het maken van een Kwaliteit & Veiligheid app met daarin álle interne protocollen voor het personeel. Statistieken tonen aan dat deze apps bij zorginstellingen dagelijks worden gebruikt. 

Wellicht heeft u zich laten afschrikken door de kosten, gelukkig bestaat dit argument niet meer sinds het bestaan van Guideline Greg!

everywhereIM zet met Guideline Greg de app wereld op z’n kop. Voor € 199,- euro per maand heeft uw ziekenhuis de beschikking over een app op Android en iOS, inclusief onderhoud en updates. Dus is er een protocol bijgekomen? Geen probleem, deze kunt u nu zelf toevoegen.

Workshops Guideline Greg

Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen
Woensdag 4 december 13:00-14:00

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Donderdag 12 december 11:00-12:00

Niet in de buurt? We maken graag een afspraak voor een Webinar.