De CE-markeren app is live!! Vanaf nu gratis te downloaden in App Stores

Zoals beloofd heeft everywhereIM een CE-markeren app ontwikkeld. Deze app bevat alle kennis over CE-markeren, het laatste nieuws en de CE-markeren check. Zoals u weet wordt op 26 mei 2020 de Europese verordening (EU) 2017/745 van kracht. De gevolgen voor bestaande en toekomstige medische apps zijn enorm. Wij willen ervoor zorgen dat u zo goed mogelijk op de hoogte bent.

Download de app hier

Heeft u na het downloaden van de CE-markeren app nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@everywhereim.com of 035 737 0521 of kom naar een van de onderstaande workshops. Ons doel is namelijk om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de (ingrijpende) veranderingen die gaan plaatsvinden.

Workshops (gratis) CE-markeren

Antonius ziekenhuis Sneek
Woensdag 13 november 10:00-11:00

Bravis ziekenhuis Roosendaal
Maandag 18 november 13:00-14:00

Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen
Woensdag 4 december 13:00-14:00

Niet in de buurt? We maken graag een afspraak voor een Webinar.

Healthcare apps zijn ons vak, daarom is everywhereIM op donderdag 7 november aanwezig op het Mobile Healthcare Congres (Media Plaza Utrecht). Zoek ons op!