Is het rustig op kantoor?

Tussen de buien door een app maken, het kan met Guideline Greg! Programmeerkennis is niet nodig, u kunt zelf een richtlijn, protocol of handboek ver-appen. Óf stuur een protocol of richtlijn naar ons en één van everywhereIM’s artsen maakt kosteloos een demo voor u. De app kan al in de lucht zijn voordat uw collega’s terug zijn van vakantie.

Een laagdrempelige manier om tijdens de zomer kennis te maken met Guideline Greg. Guideline Greg is het meest betaalbare software programma voor organisaties om richtlijnen en protocollen te ver-appen. Daarnaast biedt Guideline Greg de mogelijkheid tot notificaties, evenementen, onbeperkt aantal downloads, etc.

Neem voor meer informatie contact met ons op, of kom op een van de onderstaande data naar onze workshops! Aanmelden kan via onderstaande knop of via info@everywhereim.com/ 035 737 05 21

Guideline Greg
Maandag 12 augustus
12:00 – 12:30
UMC Utrecht

Guideline Greg
Vrijdag 16 augustus
12:00 – 12:30
Amsterdam UMC, locatie AMC

Guideline Greg
Maandag 2 september
12:00 – 12:30
Erasmus MC