Zijn uw collega’s op het strand?

Staat de airco aan? Dan is het nu tijd om kennis te maken met Guideline Greg. U kunt zelf een richtlijn, protocol of handboek ver-appen. Óf stuur een protocol of richtlijn naar ons en één van everywhereIM’s artsen maakt kosteloos een demo voor u. Verras uw collega’s bij terugkomst!

Een laagdrempelige manier om tijdens de zomer kennis te maken met Guideline Greg. Guideline Greg is het meest betaalbare software programma voor organisaties om richtlijnen en protocollen te ver-appen. Daarnaast biedt Guideline Greg de mogelijkheid tot notificaties, evenementen, onbeperkt aantal downloads, etc.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@everywhereim.com of 035 737 05 21.

Ps. Vanaf augustus worden er weer Guideline Greg en CE-markeren workshops gegeven. De eerste workshop data worden binnenkort via de nieuwsbrief bekend gemaakt.