Certificering voor databeveiliging verlengd

ISO 27001:2017 en NEN 7510:2017

In juni heeft everywhereIM de jaarlijkse ISO:27001:2017 en NEN 7510:2017 audit succesvol afgelegd! everywhereIM heeft zonder problemen een verlenging gekregen. Informatiebeveiliging is vanzelfsprekend van groot belang voor medische applicaties.

Het managementsysteem met betrekking tot informatiebeveiliging is volledig ingebed in de organisatie. Daarnaast wordt er een actief bewustzijnsprogramma gehanteerd om de kennis up-to- date te houden. Dit doet everywhereIM aan de hand van een app (uiteraard).

De juiste manier van beveiligen betekent dat vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie worden geborgd. Daarvoor moeten in het bedrijf allerlei maatregelen getroffen worden. Dat betekent dat wij onze werkwijze continu blijven professionaliseren.

Wij delen onze kennis graag! Wilt u binnen uw afdeling of bedrijf ook gebruik maken van het everywhereIM bewustzijnsprogramma? Of wilt u er zeker van zijn dat de data die u verwerkt beveiligd is volgens de meest recente en relevante normen? Neem gerust contact met ons op.