Ook NVAB ziet meerwaarde gebruik Guideline Greg

Guideline Greg

De Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB) is direct van start gegaan met het ver-appen van vier(!) richtlijnen. Tevens gaat het Amsterdam UMC haar Waaier Kwaliteit en Veiligheid app uitbreiden met een Laboratorium Waaier.

Naast het ver-appen én onderhouden van richtlijnen, protocollen en handboeken met Guideline Greg is het nu ook mogelijk om congressen en andere evenementen aan Guideline Greg toe te voegen. Het is dus niet langer nodig om een aparte congres of evenementen app te laten ontwikkelen.

Heeft u interesse in een demo? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@everywhereim.com

“NeuroMind 2019 is based on everywhereIM’s Guideline GREG engine that I think offers a great service to develop and maintain interactive clinical decision support in a fast, safe and reliable manner, and I am very happy to use it.”  – Dr. P. Kubben, Neurochirurg – Maastricht UMC+

Guideline Greg klanten