Het volk heeft gestemd, Guideline Greg is uitgebreid!

Guideline Greg

Naast het ver-appen én onderhouden van richtlijnen, protocollen en handboeken met Guideline Greg is het nu ook mogelijk om congressen en andere evenementen aan Guideline Greg toe te voegen. Het is dus niet langer nodig om een aparte congres of evenementen app te laten ontwikkelen. Dat scheelt weer in de kosten!

Daarnaast heeft everywhereIM nog meer goed nieuws. We zijn ook bezig om Guideline Greg dusdanig aan te passen, dat de app ook gebruikt kan worden als een ‘Clinical Study Tool’. Wat is dat? Een tool waarmee artsen snel per ziektebeeld kunnen zien welke studies open zijn en of de patiënt voldoet aan de in- en exclusie criteria. Vervolgens kan de patiënt direct geïncludeerd worden. Coming soon!

Heeft u interesse in een demo? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@everywhereim.com

“NeuroMind 2019 is based on everywhereIM’s Guideline GREG engine that I think offers a great service to develop and maintain interactive clinical decision support in a fast, safe and reliable manner, and I am very happy to use it.”  – Dr. P. Kubben, Neurochirurg – Maastricht UMC+

Guideline Greg klanten