Guideline Greg is voor ons ideaal, omdat wij zelf onze richtlijnen app kunnen updaten

Guideline Greg

Aldus Dr. Wouter Kollen, Kinderoncoloog en Managing Director Zorg Prinses Maxima Centrum. Een logische structuur en een snelle zoekfunctie zijn onvermijdelijk bij het vinden van de juiste medische informatie. Daarnaast wilt u altijd met de meest recente informatie werken, toch?

95% van de medische richtlijnen worden als PDF of in print gepresenteerd. Terwijl 99% van al het medisch personeel een smartphone heeft. Het combineren van richtlijnen en mobiele telefoons is dus een logische stap. Guideline Greg is een interactief softwareprogramma waarmee u nu zelf een app kunt maken én onderhouden.

“Guideline Greg sluit exact aan bij een behoefte die ik eigenlijk al langer had, richtlijnenapps tegen lage kosten ontwikkelen met de mogelijkheid deze zelf up-to-date te houden!”  – Dr. P. Kubben, Neurochirurg – Maastricht UMC+

Huidige gebruikers zijn enthousiast en goed in staat om hun app te onderhouden en te vernieuwen. Wilt u nu ook interactieve richtlijnen digitaal beschikbaar stellen als app? Guideline Greg biedt u tevens de mogelijkheid om binnen de richtlijnen app een evenement toe te voegen.

Bent u ook geïnteresseerd in een interactieve richtlijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, u bent van harte welkom op onze (gratis) workshops.

Guideline Greg klanten