Betaalbaar van papieren richtlijn naar een richtlijnen app?

i use apps everywhereIM

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over hoe wij van papieren richtlijnen een mobiele richtlijnen applicatie maken tegen lage kosten? U bent van harte uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan! Maandagmiddag 4 februari aanstaande is everywhereIM aanwezig in het UZ Leuven Gasthuisberg.

Guideline Greg

Met Guideline Greg kunt u (of laat u door everywhereIM), gemakkelijk richtlijnen en protocollen omzetten in een app. Een richtlijnen app met een logische structuur en een snelle zoekfunctie zijn onontbeerlijk bij het vinden van de juiste medische informatie. Daarnaast wilt u altijd met de meest recente informatie werken, toch?

Zien we u maandagmiddag in Leuven? Mail ons voor het tijdstip en de exacte locatie.