Hoe raadpleegt u de richtlijnen binnen uw vakgebied?

Guideline Greg

Op dit moment wordt nog 95% van de medische richtlijnen als PDF of als print gepresenteerd. Terwijl 99% van al het medisch personeel een smartphone heeft. Het combineren van richtlijnen en mobiele telefoons is dus een logische stap. Een logische structuur en een snelle zoekfunctie zijn onontbeerlijk bij het vinden van de juiste medische informatie. Daarnaast wilt u altijd met de meest recente informatie werken, toch?

Guideline Greg is een interactief softwareprogramma waarmee u nu zelf een app kunt maken én onderhouden.

“Guideline Greg is voor ons ideaal, omdat wij zelf onze richtlijnen app kunnen updaten”.

Dr. Wouter Kollen, Kinderoncoloog en Managing Director Zorg Prinses Maxima Centrum.

Huidige gebruikers zijn enthousiast en sommige van hen bouwen zonder enige programmeerkennis zelf een app. Wilt u nu ook interactieve richtlijnen digitaal beschikbaar stellen als app? U bent van harte welkom op onze (gratis) workshops. Kijk hieronder voor de beschikbare data.

Guideline Greg klanten