Wat is de eerste keus antibiotica bij een mannelijke patiënt van 85 jaar met een urosepsis?

i use apps everywhereIM

Quizmeester

Is uw ziekenhuis zich aan het voorbereiden op een accreditatie? Of bent u benieuwd naar de parate kennis binnen uw afdeling? Een serious game is een leuk én effectief middel om in te zetten op uw afdeling. everywhereIM heeft Quizmeester ontwikkeld. Een serious game die bij uitstek geschikt is om interne kennis te toetsen, maar ook om uw collega’s beter te leren kennen.

Stel de vraag met Quizmeester! Hoeveel dagen voor een chirurgische ingreep staakt u de rivaroxaban van een 65-jarige patiënt met paroxysmal atriumfibrilleren?

De Quizmeester app bevat een serie medische quizzen of stelt u in staat uw eigen quizzen te maken. Nadat u bent aangemeld bij een quiz ontvangt u iedere dag één of meerdere meerkeuzevragen. Om punten te ontvangen, dient men zo snel mogelijk het juiste antwoord te geven. Op de ICU in het MUMC+ zijn ze al volop met Quizmeester aan de slag!

Abonnement

Quizmeester bestaat uit een GRATIS app en een Content Management Systeem (CMS) om de vragen en antwoorden op te maken. Voor €50,- per maand kunt u al met max. 50 personen gebruik maken van de Quizmeester app.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Quizmeester of heeft u interesse in een van onze andere in abonnementsvorm beschikbare producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom naar een van onze workshops.