Ephor bouwt haar app om in Guideline Greg

Guideline Greg

everywhereIM heeft een instrument ontwikkeld, waarmee uw richtlijn of protocol snel omgezet kan worden in een app. Dit instrument heet Guideline Greg. Het raadplegen van een richtlijn of protocol kan namelijk veel sneller en efficiënter wanneer deze als interactieve app variant beschikbaar is.

Het allermooiste aan Greg is dat je zelf content wijzigingen kunt doorvoeren, kleuren en indelingen kunt aanpassen. Dus wanneer er een update in een richtlijn is gekomen, kan men dat zelf aanpassen, zonder dat er kosten in rekening gebracht worden. De geüpdatete richtlijn is direct voor iedereen zichtbaar in de app. Probeer dat maar eens met een PDF!

Happy met Guideline Greg

Naast Happy Nurse en Amsterdam UMC Locatie AMC heeft vorige week ook Ephor een Guideline Greg abonnement afgenomen. De huidige richtlijnen app zal worden omgebouwd naar Greg. Na het omzetten naar Greg kan de klant zelf wijzigingen doorvoeren in de app, zonder dat hier nog een developer aan te pas hoeft te komen. Het is mogelijk om zoveel handboeken, protocollen en richtlijnen in Greg te zetten als u wilt.

Bent u ook geïnteresseerd in een interactieve richtlijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom naar een van onze workshops.