Happy Nurse en Guideline Greg samen aan de slag!

Guideline Greg

everywhereIM heeft een instrument ontwikkeld, genaamd Guideline Greg, waarmee wij uw richtlijn of protocol snel om kunnen zetten in een app. Het raadplegen van een richtlijn of protocol gaat namelijk veel sneller en efficiënter wanneer deze in app variant beschikbaar is, in tegenstelling tot het raadplegen van een PDF.

Het allermooiste aan Greg is dat je zelf content wijzigingen kunt doorvoeren in Greg, kleuren en indelingen kunt aanpassen. Dus wanneer er een update in een richtlijn is gekomen, kan men dat zelf aanpassen, zonder dat er kosten in rekening gebracht worden.

Happy met Guideline Greg

Vorige week heeft Happy Nurse, een snel groeiende thuiszorg- en uitzendorganisatie voor verpleegkundigen, het allereerste Guideline Greg abonnement afgenomen. Happy Nurse zet deze handboeken zelf in Greg. Het is mogelijk om zoveel handboeken, protocollen en richtlijnen in Greg te zetten als u wilt. Op deze manier bent u niet langer afhankelijk van developers.

Bent u ook geïnteresseerd in een interactieve richtlijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom naar een van onze workshops.