Oktober 2016

25
oktober

Veeva special


The truth is in the detail...

Heeft u te maken met de ontwikkeling van detailaids? Bij everywhereIM hebben we een gezonde mix van technisch en medisch geschoolde medewerkers die u kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling van uw detailaid. Wij kunnen met u om de tafel zitten om deze vanaf het begin te ontwerpen of, wanneer u al een goede relatie met een grafisch bureau heeft, pakken wij het op bij het programmeerproces.

Bent u verplicht met Veeva te werken?

Geen zorgen. everywhereIM is Veeva agency partner met een eigen sandbox. Dit betekent dat we u volledig kunnen ondersteunen met de ontwikkeling van Veeva-proof detailaids. We hebben zelfs een eigen omgeving waarin we eerst alles testen voor we tot publicatie over gaan. everywhereIM is gecertificeerd op het gebied van CLM en Approved Email, maar wij helpen ook op het gebied van Engage en Co-browse. Ook hier geldt: we helpen graag bij de ontwikkeling van een detailaid vanaf het begin, maar kunnen ook later instappen bij de ontwikkeling van de slides (zie het stroomschema hieronder).

everywhereIM

Bij everywhereIM doen we meer dan het ontwikkelen van detailaids. Wij hebben als missie om de zorg voor artsen en patiënten efficiënter te maken en te versimpelen door slim gebruik van IT. Daarom vertellen wij u ook graag over de mogelijkheden voor richtlijnenapps. Of hoe artsen patiëntencasus delen op ons platform Shared-Opinion.com en wat dat voor u zou kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Linda van Vliet,
MSc Esther Barsom, MD, PhD candidate

Interesse? Mail naar linda@everywhereim.com of bel 035-7370521