December 2014

2
dec

Shared Opinion (deel 2)

De enquête om de meningen van artsen te peilen over het concept Shared Opinion is inmiddels afgerond. Momenteel is everywhereIM bezig met het verwerken van alle resultaten en feedback. We willen iedereen bedanken voor hun deelname aan en betrokkenheid bij dit onderzoek.

Verder kunnen we mededelen dat prof. dr. Paul Fockens zich heeft verbonden aan Shared Opinion. Dr. Paul Fockens is maag-, darm- en leverarts in het AMC. Hij is enthousiast over het idee Shared Opinion en met zijn expertise en ervaringen als arts kunnen wij Shared Opinion verder ontwikkelen en het concept in kwaliteit nog verder verbeteren.

Shared opinion is een nieuw concept van everywhereIM. Shared Opinion zal artsen toegang bieden tot een beveiligde database om klinische ervaringen van collega’s te bekijken. Daarnaast biedt Shared Opinion artsen de mogelijkheid om cases aan de database toe te voegen. In plaats van een "Second Opinion" kunnen artsen gebruik maken van “Shared Opinion”. Artsen kunnen indien gewenst ook een patiënt case "volgen" en ontvangen dan notificaties zodra er nieuws over de patiënt wordt toegevoegd.

Keep you posted!

Oncologische Interacties

Het zakboek Interacties oncologische middelen van de KNMP komt beschikbaar als app! De app is gemaakt als hulpmiddel voor apothekers, (medisch)oncologen en hematologen die betrokken zijn bij de zorg voor patiënten die behandeld worden met oncologische middelen. Geen geblader meer, door het invullen van het oncologisch middel en de comedicatie die de patiënt gebruikt krijgt de gebruiker snel te zien of er een interactie tussen de middelen is en welke actie daarbij ondernomen moet worden. De app zal in het eerste kwart van 2015 beschikbaar komen.

De richtlijnen-apps van everywhereIM

"De richtlijnen app Coloscopie Surveillance heeft de toegankelijkheid en het gebruik van deze complexe richtlijn sterk verbeterd."
Dr. M. Ledeboer, MDL-arts, Deventer Ziekenhuis

"Deze handige apps zijn gemakkelijk in het gebruik en bieden artsen interactieve en snelle tools voor gebruik van richtlijnen in de praktijk."
Carl Puylaert, PhD student, ontwikkelaar van Radiology Assistant voor Android, AMC

Richtlijnen-apps
Denk je ook dat richtlijnen efficiënter en beter zouden worden toegepast als de inhoud interactief was in plaats van soms honderden pagina’s tekst?

Door het invullen van gegevens in onze apps krijgt een arts snel de relevante adviezen uit de richtlijnen te zien. Hierbij volgen we precies de richtlijn en wordt de app ook CE-gemarkeerd.

Kortom

  • Voor medische professionals
  • Snel vinden wat u nodig hebt uit een richtlijn
  • CE-gemarkeerd
  • Het is mogelijk tabellen en vragenlijsten in de app te verwerken
Bel of mail snel voor een afspraak!

Wist u dat?

Wist je dat de apps ontwikkeld door everywhereIM samen al meer dan 100.000 keer zijn gedownload? We zijn ontzettend blij met dit resultaat en hopen dat er in de toekomst nog meer downloads bij komen.