september 2016

6
september

Groeten van everywhereIM

Voor degenen die minder regelmatig bij ons op visite komen sturen wij even een kaartje vanaf ons zomeradres (en tevens ook herfst-, winter- en lenteadres). Hier hebben wij de afgelopen maanden zitten zweten op uw projecten. Maar dat kwam misschien met name omdat ons gebouw weliswaar een mooi historisch karakter heeft, airco is helaas niet aanwezig.

Nu de temperatuur weer een beetje zakt durven wij u weer uit te nodigen voor een kop koffie, koekjes en hele mooie ideeën om de zorg te versimpelen door slim gebruik van IT. U bent van harte welkom op ons kantoor. Als u de ansichtkaart bekijkt zweven wij ergens rechts buiten beeld in de lucht (ja, er is sinds het nemen van de foto het een en ander veranderd op het mediapark, als je de exacte locatie wil weten raden wij toch goolge maps aan…). Dan komt u meteen te weten wat er zo toepasselijk is aan everywhereIM en deze prachtige villa Heideheuvel.

Ectopia cordis

Bij deze zeldzame aandoening groeit het hart deels of in z’n geheel buiten de thorax. Ik had er nog niet van gehoord, evenals de meeste van mijn collega’s. De artsen binnen everywhereIM heb ik het nog niet kunnen vragen omdat ze nog op vakantie zijn. Waarom kennen we deze aandoening niet of nauwelijks? Het is een zeer zeldzame aandoening (1 op de 8 miljoen geboortes) en meestal dodelijk. In de meeste Westerse landen word je er in een vroeg stadium aan geholpen, in sommige verre vakantieoorden soms niet. Zo ook bij een jongen van 18 jaar (we hebben hier beeldmateriaal bij, maar deze zijn niet door de redactie gekomen). Hij werkt hard mee op de boerderij van zijn vader en moet alleen goed uitkijken dat hij met zijn borst nergens hard tegenaan stoot. U bent inmiddels ook weer terug van vakantie begreep ik en bovenstaand artikel schrijf ik alleen om mijzelf maar ook U er op te wijzen dat onze spierpijn, hernia, splinter in voet of te kort geknipt haar best meevalt vergeleken bij het leven met ectopia cordis. Ik begrijp dat dit een slap excuus is om hier een artikel aan te wijden, maar ook ik moet nog een beetje inkomen na deze warme en soms broeierige zomervakantie. Maar liever schrijf ik over iets wat me raakt dan dat ik u wijs op een handige app voor wielrenners. Heb ik toch een bruggetje naar De Zuiderzee Klassieker, wij fietsen mee samen met het AMC. Wel sponsoren hè?

Posters

Bij everywhereIM leggen we u graag uit hoe ingewikkelde processen in apps in hun werk gaan. Zeker wanneer privacy hierbij komt kijken. Maar om dit nog iets makkelijker (en hopelijk inzichtelijker) te maken hebben wij een paar processen nu ook grafisch weergegeven. Vraag nu gratis een van onze posters aan:

Poster Betaalmodel uitgeverijen

Poster Werking van Dataprotectie bij prospectief Onderzoek.

Poster Opslaan Patiëntendata bij de Mohs app.